Διαδραστικό Εργαστήρι «Σχεδιάστε μια επιτυχημένη μετάβαση οικογενειακής επιχείρησης: στρατηγική, καινοτομία, ανάπτυξη!»

Είστε μέλος οικογενειακής επιχείρησης;

Αν ναι αξίζει να συμμετάσχετε στο διαδραστικό εργαστήρι που διοργανώνει το Enterprise Europe Network Κύπρου με θέμα τον σχεδιασμό μιας επιτυχημένης μετάβασης της οικογενειακής επιχείρησης: στρατηγική, καινοτομία, ανάπτυξη.

Στόχος του εργαστηρίου είναι η αναγνώριση και η κατανόηση των πιθανών προκλήσεων που αντιμετωπίζουν τα μέλη των οικογενειακών επιχειρήσεων κατά τη μετάβαση στην επόμενη γενιά, και ο σχεδιασμός στρατηγικής που θα τις βοηθήσει να διαχειριστούν με επιτυχία τις εσωτερικές αλλαγές, και τις νέες ανάγκες της αγοράς.

Οι εκπαιδευτές μέσω της διαδραστικής παρουσίασης και της σχεδιαστικής σκέψης με έμφαση στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων, λύσεων και υπηρεσιών, στην αξιοποίηση της τεχνολογίας και των δεδομένων και στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση σχεδιασμού, θα επιδιώξουν να βοηθήσουν τους συμμετέχοντες, μέλη οικογενειακών επιχειρήσεων, να διερευνήσουν και να εντοπίσουν λύσεις στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Ημερομηνία: 06/02/2024

Ώρα: 17:45

Τοποθεσία: Black Brick

Γλώσσα: Ελληνικά

Απαιτείται εγγραφή για την εκδήλωση. Σημειώστε ότι λόγω περιορισμένης χωρητικότητας θέσεων, μπορούμε να φιλοξενήσουμε μόνο τους πρώτους 50 συμμετέχοντες. Για να εξασφαλίσετε τη θέση σας, παρακαλείστε να δηλώσετε συμμετοχή EΔΩ.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή απορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 22889752, 22889769 ή μέσω email: stalo@ccci.org.cy, s.christou@ccci.org.cy

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σχεδιάστε μια επιτυχημένη μετάβαση οικογενειακής επιχείρησης: στρατηγική, καινοτομία, ανάπτυξη! 6 Φεβρουαρίου 2024

Τοποθεσία: Black Brick, Λεωφόρος Σταυρού 66, Λευκωσία

17:45–18:00 Προσέλευση Συμμετεχόντων
18:00–18:10 Χαιρετισμός, κα. Στάλω Δημοσθένους, Συντονίστρια Enterprise Europe Network Κύπρου
18:10–19:45 Διαδραστικό εργαστήριο: Σχεδιάστε μια επιτυχημένη μετάβαση σε μια οικογενειακή επιχείρηση: στρατηγική, καινοτομία, ανάπτυξη

    Ορισμός Οικογενειακής Επιχείρησης (Ιδρυτής & Διάδοχοι)

    Εσωτερικό Περιβάλλον & Προκλήσεις (Ρόλοι, Λήψη αποφάσεων, Πόροι)

    Παραδείγματα επιτυχημένων Κυπριακών Οικογενειακών επιχειρήσεων     Εξωτερικό Περιβάλλον & Προκλήσεις/Ανάγκες της αγοράς

    Σχεδιαστική             Σκέψη             (Αξιοποίηση                            Δεδομένων, Καινοτομία/Διαφοροποίηση, ESG, Βιώσιμη Ανάπτυξη)

 

Δρ. Πανίκκος Πουτζιουρής, Καθηγητής Επιχειρηματικότητας και Οικογενειακών Επιχειρήσεων

Δημήτρης Φωτίου, Σύμβουλος Στρατηγικής Προϊόντων

19:45-20:30 Δεξίωση Δικτύωσης