Εκδήλωση δικτύωσης στον τομέα της Υγείας Match4Health

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την υβριδική Εκδήλωση Δικτύωσης στον τομέα της Υγείας Match4Health, που διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ), μέλος του Enterprise Europe Network, την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023.

Η εκδήλωση διεξάγεται στο πλαίσιο της έκθεσης InnoHealth Forum 2023, που διοργανώνεται από το Πάρκο Καινοτομίας JOIST και τον εγκεκριμένο Κόμβο Ψηφιακής Καινοτομίας στον τομέα της Υγείας και Φαρμάκων Health Hub, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και του Elevate Greece, με την υποστήριξη του ΕΚΤ.

Η εκδήλωση δικτύωσης, απευθύνεται σε επιχειρήσεις, επαγγελματίες και ερευνητές που επιθυμούν να αναπτύξουν επιχειρηματικές, τεχνολογικές και ερευνητικές συνεργασίες στους πιο κάτω τομείς:

  • Φαρμακευτική και Βιοτεχνολογία
  • Συμμετοχή ασθενών
  • Ψηφιακή Υγεία / Τηλεϊατρική
  • Χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους και καλές πρακτικές.
  • Διαλειτουργικότητα / Ασφάλεια δεδομένων

Η συμμετοχή στο Match4Health είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται προεγγραφή εδώ.

Το ΚΕΒΕ ως συνδιοργανωτής της εκδήλωσης δικτύωσης προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να λάβουν μέρος και να εγγραφούν στη σχετική πλατφόρμα μέχρι της 21 Σεπτεμβρίου 2023.

Να σημειωθεί, ότι οι συναντήσεις θα έχουν διάρκεια 30 λεπτά και θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης (Λάρισα) ή / και διαδικτυακά στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2023. Επιχειρήσεις και οργανισμοί που θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν κατά την εγγραφή τους, στο πεδίο «Γραφείο Υποστήριξης – Support Office», να επιλέξουν το «Cyprus Chamber of Commerce & Industry».