Ενεργειακό Συνέδριο και Έκθεση στην Ανατολική Μεσόγειο Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων

Στις 28-30 Νοεμβρίου 2023, θα πραγματοποιηθεί στην χώρα μας η κορυφαία Διεθνής Εκδήλωση EMC 2023 – Eastern Mediterranean Conference & Exhibition σε θέματα Ενέργειας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας της Κύπρου και την στήριξη της Εταιρείας Υδρογονανθράκων Κύπρου (ΕΥΚ).

Το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) συμμετέχει στην εν λόγω Εκδήλωση ως Επίσημος Εταίρος, διοργανώνοντας υβριδική Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων με την στήριξη του Enterprise Europe Network.

Στόχος της εκδήλωσης των επιχειρηματικών συναντήσεων είναι να δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες φορείς (εκθέτες, σύνεδρους και επισκέπτες) να πάρουν μέρος σε προκαθορισμένες διμερείς συναντήσεις, να δημιουργήσουν νέες επιχειρηματικές επαφές, να παρουσιάσουν το έργο τους, να συζητήσουν την ανάπτυξη επιχειρηματικών, τεχνολογικών ή/και ερευνητικών συνεργασιών και να λάβουν πληροφορίες και συμβουλές για νέες τεχνολογίες και λύσεις.

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν;

Η Εκδήλωση είναι ανοικτή σε επιχειρήσεις, νεοφυείς επιχειρήσεις, ερευνητικά ιδρύματα, πανεπιστήμια, τοπικές αρχές και άλλους οργανισμούς που δραστηριοποιούνται ενεργά στους πιο κάτω τομείς:

 

  • Διύλιση πετρελαίου και φυσικού αερίου
  • Προμήθεια Εξαρτημάτων: Βαλβίδες / Ενεργοποιητές / Αντλίες / Σωληνώσεις
  • Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας: Ηλιακή / Αιολική / Υδρογόνο/ Υβριδικά συστήματα
  • Υγεία / Ασφάλεια / Περιβάλλον
  • Ναυτιλιακός Εξοπλισμός
  • Γεωτρήσεις
  • Αυτοματισμοί
  • Τροφοδοσία ρεύματος
  • Μεταφορές / Logistics

Οι συναντήσεις, διάρκειας 20 λεπτών η κάθε μία, θα διεξαχθούν τόσο με φυσική παρουσία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της EMC 2023, όσο και εξ’ αποστάσεως (διαδικτυακά).

Πως λειτουργεί;

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εγγραφούν μέσω της ιστοσελίδα ΕΔΩ και να δημιουργήσουν το επιχειρηματικό προφίλ τους έως τις 17 Νοεμβρίου 2023. Η εγγραφή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Ακολούθως, θα πρέπει να αναζητήσουν από τη δημοσιευμένη λίστα συμμετεχόντων, δυνητικούς συνεργάτες και να στείλουν προσκλήσεις για συνάντηση.

Πριν από την εκδήλωση κάθε συμμετέχων θα λάβει το προσωπικό του πρόγραμμα συναντήσεων.

Η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο EMC 2023 είναι δωρεάν, ωστόσο είναι απαραίτητη η εγγραφή. Πατήστε ΕΔΩ.

ΓιατηνπαρακολούθησητωνεργασιώντουΣυνεδρίουκαιτη συμμετοχή με ιδιωτικόπερίπτερο υπάρχει δικαίωμα συμμετοχής. Για εγγραφές μέσω του ΚΕΒΕ θα παραχωρηθεί ειδική έκπτωση.

 

  Μέσω του ΚΕΒΕ Ανεξάρτητα από το ΚΕΒΕ
Συμμετοχή στο Συνέδριο €600 €700 (μέχρι 15/9/2023) €1100 (από 16/09/2023)
Συμμετοχή ως Εκθέτης 15% επί του συνολικού ποσού €460 ανά τετραγωνικό μέτρο

Επιπρόσθετα, το ΚΕΒΕ έχει καταφέρει να εξασφαλίσει μια πιο οικονομική επιλογή για την συμμετοχή των μελών του ως Εκθέτες – το «Conference POD». Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει έναν πάγκο πληροφοριών με τοποθέτηση του λογότυπου σας, σκαμπό, και ένα μάρκετινγκ σετ, στην τιμή των 2.000 ευρώ.

Αν θέλετε να επωφεληθείτε από τις πιο πάνω ευκαιρίες, θα πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα που βρίσκεται ΕΔΩ.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή απορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 22889752, 22889769 ή μέσω email: stalo@ccci.org.cy, s.christou@ccci.org.cy