Επιχειρηματική Αποστολή από Αυστρία 27 Φεβρουαρίου 2018 – Ξενοδοχείο ΧΙΛΤΟΝ – «Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων»

Το ΚΕΒΕ σε συνεργασία με τον Κύπρο-Αυστριακό Επιχειρηματικό Σύνδεσμο που ανήκει στη δύναμή του και το Εμπορικό Τμήμα της Αυστριακής Πρεσβείας (ADVANTAGE AUSTRIA) και με τη στήριξη του Enterprise Europe Network, διοργανώνουν εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων την Τρίτη 27/2/2018 στο Ξενοδοχείο ΧΙΛΤΟΝ στη Λευκωσία. Το βράδυ θα ακολουθήσει Austrian Business Circle δεξίωση, στα πλαίσια της οποίας θα απονεμηθεί το διεθνούς κύρους αυστριακό περιβαλλοντικό βραβείο Energy Globe σε Οργανισμό που εδρεύει στην Κύπρο.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία για δικτύωση και διαπραγμάτευση με σκοπό την ανάπτυξη συνεργασιών.

Επισυνάπτεται το Πρόγραμμα της εκδήλωσης καθώς και τα επιχειρηματικά προφίλ των Αυστριακών Επιχειρήσεων.

Οι εταιρείες που επιθυμούν να έχουν συναντήσεις με τα μέλη της αποστολής, παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν και αποστείλουν την επισυναπτόμενη Δήλωση Συμμετοχής το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 15.2.2018 στο ΚΕΒΕ, υπόψη Μάρθας Γεωργιάδου email martha@ccci.org.cy.

H προσκόμιση επιχειρηματικού προφίλ εκ των προτέρων θεωρείται απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τον Λειτουργό του Τμήματος Υπηρεσιών και Εμπορίου κ. Ζαχαρία Μανιταρά στο τηλ.22889722 ή κα. Στάλω Δημοσθένους, Ανώτερη Λειτουργό του Τμήματος Εκπαίδευσης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (Enterprise Europe Network) στο τηλ. 22889752.