Επιχειρηματική πρόταση συνεργασίας από Γερμανική εταιρεία Διεθνείς επιχειρηματικές λέσχες κρασιού

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Enterprise Europe Network Κύπρου, σε συνεργασία με το Enterprise Europe Network Hessen στη Γερμανία, επιθυμεί να σας παρουσιάσει μια μοναδική επιχειρηματική ευκαιρία.

Πρόκειται για μια ολιστική επιχειρηματική ιδέα μέσω της μεθόδου δικαιόχρησης (franchise) στον τομέα της εμπορίας κρασιού και της διοργάνωσης εκδηλώσεων, την οποία ανέπτυξε ένα γερμανικό οινοποιείο με μεγάλη φήμη και εμπειρία στον χώρο. Συγκεκριμένα, το οινοποιείο δημιούργησε μια Λέσχη (international business wine clubs) όπου τα μέλη να μπορούν να συμμετάσχουν σε συναντήσεις, παρουσιάσεις και άλλες εκδηλώσει και να αποθηκεύουν τα κρασιά τους σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους κάτω από τις βέλτιστες συνθήκες. Ήδη λειτουργούν δύο τέτοιες Λέσχες με επιτυχία στην Ουάσιγκτον, ΗΠΑ και στη Βιέννη, Αυστρία.

Η Γερμανική εταιρεία, επιθυμεί να επεκταθεί περαιτέρω σε επιλεγμένες οινοπαραγωγικές περιοχές, ως εκ τούτου, αναζητά πιθανούς δικαιοδόχους (franchisee) στην Κύπρο.

Εάν σας ενδιαφέρει αυτή η επιχειρηματική προοπτική και θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τους όρους συνεργασία (franchise), παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο eency@ccci.org.cy ή στο 22889769 για περισσότερες πληροφορίες.