Ευρωπαϊκό Συνέδριο Εικονικής Συνεργασίας Βιοτεχνολογίας & Φαρμακευτικής 2023

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Κέντρο Βιομηχανικής Συνεργασίας ΕΕ-Ιαπωνίας, εκπρόσωπος του Δικτύου Enterprise Europe Network στην Ιαπωνία, διοργανώνει στην Οσάκα της Ιαπωνίας εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων στους τομείς της βιοτεχνολογίας και της φαρμακοβιομηχανίας.

Φέτος, το Συνέδριο Συνεργασίας Βιοτεχνολογίας & Φαρμακευτικής θα διεξαχθεί διαδικτυακά σε διάστημα μιας εβδομάδας από τις 25 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2023, με μια επιτόπια συνεδρία στις 10 Οκτωβρίου για τις εταιρείες που θα βρίσκονται στην Ιαπωνία κατά την περίοδο αυτή.

Όλες οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν με τη μορφή βιντεοκλήσεων, μέσω ειδικής πλατφόρμας αντιστοίχισης χωρίς να απαιτείται πρόσθετο λογισμικό. Οι συναντήσεις για την επιτόπια συνεδρία θα διοργανώνονται επίσης μέσω της πλατφόρμας αυτής.

Ως η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ιαπωνίας, η Οσάκα είναι ένα σημαντικό οικονομικό κέντρο για τη βιοτεχνολογία καιτη φαρμακοβιομηχανίαστην Ιαπωνία και φιλοξενεί διάφορες συστάδες βιοτεχνολογίας. Ιστορικά, ένας μεγάλος αριθμός φαρμακευτικών εταιρειών έχει συγκεντρωθεί στην Οσάκα. Σήμερα, οι φαρμακευτικές εταιρείες που σχετίζονται με τη βιολογία, οι κατασκευαστές τροφίμων και οι εταιρείες που τις περιβάλλουν, συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών χημικών και ιατρικού εξοπλισμού, συσσωρεύονται γύρω από την Οσάκα και σχηματίζουν συστάδες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, επιχειρηματικοί εκπρόσωποι εταιρειών της ΕΕ θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε προκαθορισμένες συναντήσεις με ιαπωνικές εταιρείες από την περιοχή Kansai. Η εκδήλωση χρησιμεύει ως ιδανική πλατφόρμα για τη συνάντηση με εκπροσώπους ιαπωνικών εταιρειών και την επιτάχυνση των ευκαιριών για πιθανές επιχειρηματικές συνεργασίες μεταξύ εταιρειών της ΕΕ και της Ιαπωνίας.

Η εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων περιορίζεται σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους παρακάτω τομείς:

  1. Ανακάλυψη φαρμάκων και υποστήριξη της ανακάλυψης φαρμάκων
  2. Αναγεννητική ιατρική
  3. Ψηφιακή θεραπευτική (DTx)

Όλοι οι δυνητικοί συμμετέχοντες καλούνται να εγγραφούν μέσω της πλατφόρμας b2match-ωστόσο, οι διοργανωτές θα ελέγξουν τα προφίλ των εγγεγραμμένων εταιρειών κατά πόσο είναι σχετικά με την εκδήλωση.

Προθεσμία εγγραφών: 3 Οκτωβρίου 2023

https://bio-pharma-osaka-2023.b2match.io