Παρουσίαση Σχεδίων Χρηματοδότησης της Συμμετοχής Κυπριακών Επιχειρήσεων σε Εκθέσεις στο Εξωτερικό Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019

Το ΚΕΒΕ, ως μέλος του Enterprise Europe Network, σε συνεργασία με το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με τα Σχέδια χρηματοδότησης της συμμετοχής επιχειρήσεων σε εκθέσεις στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα ακόλουθα Σχέδια:

  • «Σχέδιο Ενισχύσεων Ήσσονος Σημασίας (De minimis) για Κυπριακές Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Μεταποίησης ή/και Εμπορίας Βιομηχανικών Προϊόντων, για Ιδιωτική Συμμετοχή σε Εμπορικές Εκθέσεις στην Κύπρο και το εξωτερικό».
  • «Σχέδιο Ενισχύσεων Ήσσονος Σημασίας (De minimis) προς Κυπριακές Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Μεταποίησης ή/και Εμπορίας Γεωργικών Προϊόντων, για Ιδιωτική Συμμετοχή σε Εμπορικές Εκθέσεις στην Κύπρο και το εξωτερικό».
  • «Σχέδιο Ενισχύσεων Ήσσονος Σημασίας (De minimis) σε Κυπριακές Επιχειρήσεις Παροχής Υπηρεσιών, για Ιδιωτική Συμμετοχή σε Εμπορικές Εκθέσεις στην Κύπρο και το εξωτερικό».
  • Σχέδιο για συμμετοχή στις Εκθέσεις, στις οποίες το Υπουργείο προτίθεται να συμμετάσχει με κρατικό περίπτερο το έτος 2020

Σημειώνεται ότι για όλα τα πιο πάνω σχέδια, τόσο για την ιδιωτική συμμετοχή σε εκθέσεις όσο και για συμμετοχή στο κρατικό περίπτερο για το 2020, η τελευταία ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η 12η Ιουλίου 2019.

Η παρουσίαση των Σχεδίων θα γίνει τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019 και ωρα 11:00π.μ. στον 1ο όροφο του ΚΕΒΕ στη Λευκωσία. Απαιτείται η συμπλήρωση της επισυναπτόμενης ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

 

Με εκτίμηση,
Στάλω Δημοσθένους Κούλεντρου
Ανώτερη Λειτουργός
Τμήμα Εκπαίδευσης & Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων
Enterprise Europe Network Cyprus
Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο