Πέραν των 70 διμερών επιχειρηματικών συναντήσεων πραγματοποιήθηκαν στην Διεθνή Εκδήλωση EMC 2023

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διεθνής εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων (B2B Matchmaking Event) που διοργάνωσε στις 28-30 Νοεμβρίου 2023 στην Λεμεσό το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) με την στήριξη του Enterprise Europe Network, του μεγαλύτερου Ευρωπαϊκού δικτύου για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

Η εκδήλωση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της Διεθνούς Εκδήλωσης EMC 2023 – Eastern Mediterranean Conference & Exhibition, η οποία αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας για ενεργειακές εταιρείες, φορείς χάραξης πολιτικής, παρόχους τεχνολογίας και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς που δραστηριοποιούνται στην Ενεργειακή Αγορά.

Η συμμετοχή Κυπριακών και ξένων επιχειρήσεων ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς περισσότερες από 24 Κυπριακές και 36 ξένες επιχειρήσεις από 15 χώρες πραγματοποίησαν περισσότερες από 70 διμερείς συναντήσεις σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν κοινό έδαφος για εμπορικές, τεχνολογικές και ερευνητικές συνεργασίες.

Οι συμμετέχουσες εταιρίες είχαν την δυνατότητα να παρουσιάσουν καινοτόμες τεχνολογίες, συστήματα, υπηρεσίες, και προϊόντα που απαιτούνται κατά τη διύλιση και τη μεταφορά πετρελαίου και φυσικού αερίου, στην εγκατάσταση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, στην αποθήκευση ενέργειας, στην έξυπνη διαχείριση της ενέργειας αλλά και στην εκπαίδευση του προσωπικού.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Enterprise Europe Network Κύπρου, στα τηλέφωνα 22889752, 22889769 ή μέσω email: eency@ccci.org.cy