Πρόσκληση για συμμετοχή στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων «Circular Economy B2B@FORWARD GREEN» | 8-9/6/2023

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Δίκτυο Enterprise Europe Network (ΕΕΝ), διοργανώνει εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων (Β2Β), στο πλαίσιο της 1ης Διεθνούς Έκθεσης Κυκλικής Οικονομίας, Forward Green (FG Expo) της HELEXPO που θα γίνει στις 8 – 10 Ιουνίου 2023, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Η εκδήλωση Β2Β του ΕΕΝ θα πραγματοποιηθεί τις δύο πρώτες μέρες της Έκθεσης, δηλαδή στις 8 – 9 Ιουνίου (Πέμπτη και Παρασκευή) και ώρα 11:00 – 18:00 σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο στον ημιώροφο του περιπτέρου 15 μέσα στον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ.

Η εκδήλωση αυτή απευθύνεται σε εταιρίες, φορείς, οργανισμούς και κυβερνητικούς παράγοντες που υιοθετούν σύγχρονες πρακτικές αξιοποίησης πρώτων υλών, δομικών υλικών, τεχνολογιών, ενέργειας, ανακύκλωσης και συσκευασίας, οι οποίες μέσα από καινοτόμες λύσεις και έξυπνες συνεργασίες, θα έχουν θετικό αντίκτυπο στη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος, στην αύξηση της βιωσιμότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών, δημιουργώντας παράλληλα, νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Επιπλέον, η εκδήλωση B2B περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα φιλοξενίας αγοραστών, το οποίο καλύπτει τα έξοδα ταξιδίου (διαμονή και πτήση). Προϋπόθεση όπως οι αιτούντες είναι εισαγωγείς, χονδρέμποροι, διανομείς, αντιπρόσωποι αλυσίδων καταστημάτων. Περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ.

Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση Β2Β του ΕΕΝ, θα πρέπει να υποβάλλετε το επιχειρηματικό σας προφίλ στην πλατφόρμα επιχειρηματικών συναντήσεων Β2Match. Πατήστε ΕΔΩ.

Στη φόρμα εγγραφής, θα πρέπει να ορίσετε με ακρίβεια το προφίλ της επιχείρησής σας και το είδος της συνεργασίας που θέλετε να δημιουργήσετε. Η λεπτομερής περιγραφή του επιχειρηματικού προφίλ είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς αυξάνει την πιθανότητα να κανονίσετε συναντήσεις «B2B» με άλλους συμμετέχοντες. Όσο πιο γρήγορα γίνει η εγγραφή, τόσο περισσότεροι ξένοι συνεργάτες θα μπορούν να δουν το είδος που επιθυμεί η εταιρεία σας.

Μετά την εγγραφή σας, μπορείτε να δείτε τα προφίλ των άλλων εταιρειών και να διευθετήσετε επιχειρηματικές συναντήσεις.

Για να ολοκληρωθεί η εγγραφής σας και να εγκριθεί, θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί και το πεδίο «Marketplace item» στο προφίλ σας (π.χ. Product/Service/Request).

Για τυχόν απορίες σε σχέση με τη συμπλήρωση του προφίλ μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΚΕΒΕ, ως τοπικό κέντρο υποστήριξης ΕΕΝ και συνδιοργανωτής της εκδήλωσης Β2Β, στα τηλέφωνα 22889752, 22889750 ή email: eency@ccci.org.cy