Συζήτηση στο Facebook από τη Πύλη Your Business με θέμα τη δημιουργία μιας επιχείρησης στην ΕΕ

Η Πύλη Your Business και το Your  Europe Advice διοργανώνουν τη Δεύτερα 23 Ιανουαρίου 2017 μεταξύ των ωρών 11.00-13.00 συζήτηση (chat) στο Facebook με θέμα τη «Δημιουργία μιας Επιχείρησης στην ΕΕ». Οι εμπειρογνώμονες, θα απαντήσουν σε ερωτήσεις των συμμετεχόντων σχετικά με τη σύσταση επιχείρησης στην ΕΕ, την καταβολή φορολογίας, την πρόσληψη προσωπικού όπως επίσης και θέματα που αφορούν την χρηματοδότηση και άλλα θέματα που ενδιαφέρουν τις επιχειρήσεις. Η συζήτηση απευθύνεται σε επιχειρηματίες οι οποίοι αναζητούν νέες επιχειρηματικές προκλήσεις και οι οποίοι επιθυμούν να συστήσουν επιχείρηση σε μια άλλη ευρωπαϊκή χώρα ή να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους.

Οι εμπειρογνώμονες θα δίνουν τις απαντήσεις εκτός από την αγγλική και στις ακόλουθες ευρωπαϊκές γλώσσες: γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, βουλγαρικά, ελληνικά, σουηδικά και δανέζικα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν από τώρα τις ερωτήσεις τους οι οποίες θα απαντηθούν στη συζήτηση της 23ης Ιανουαρίου 2017.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο Facebook στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://www.facebook.com/events/332489170443344