Συνάντηση Δικτύωσης ‘Sustainable Food Security Event’, Πράγα 6/11/2017

Το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας (ΙΠΕ), ως το Εθνικό Σημείο Επαφής για την θεματική «Food Security, Sustainable Agriculture and Forestry, Marine, Maritime and Inland Water Research and the Bioeconomy» του Προγράμματος Ορίζοντας 2020, επιθυμεί να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους για την Συνάντηση Δικτύωσης «Sustainable Food Security Event» που διοργανώνεται στην Πράγα στις 6 Νοεμβρίου 2017.

Στόχος της εκδήλωσης είναι οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στα πιο πάνω πεδία να έχουν συναντήσεις με ενδεχόμενους συνεργάτες από άλλες χώρες με απώτερο σκοπό την δημιουργία συνεργασιών και την από κοινού υποβολή προτάσεων στο Πρόγραμμα Ορίζοντας 2020. Η επικείμενη ανακοίνωση του νέου Προγράμματος Εργασίας 2018-2020 της θεματικής «Food Security, Sustainable Agriculture and Forestry, Marine, Maritime and Inland Water Research and the Bioeconomy» καθιστά την εκδήλωση μια εξαιρετική ευκαιρία για δημιουργία συνεργασιών στα συγκεκριμένα θέματα.

Η συνάντηση δικτύωσης διοργανώνεται παράλληλα με το διεθνές συνέδριο «Recent Advances in Food Analysis» (RAFA 2017).

Η συμμετοχή στην συνάντηση δικτύωσης είναι χωρίς κόστος.

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στο Ενημερωτικό καθώς και στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης https://www.b2match.eu/foodsecurity2017. Για επιπρόσθετες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Εθνικό Σημείο Επαφής για την εν λόγω θεματική, κα Νέδη Καφφά (τηλ:22205039, e-mail: nkaffa@research.org.cy).