Εκδήλωση Δικτύωσης (Β2Β) Ενεργειακό Συνέδριο και Έκθεση στην Ανατολική Μεσόγειο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στις 28 – 30 Νοεμβρίου 2023, θα πραγματοποιηθεί στην χώρα μας η Διεθνής Εκδήλωση EMC 2023 – Eastern Mediterranean Conference & Exhibition.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη Εκδήλωση που διοργανώνεται στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου σε θέματα Ενέργειας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας της Κύπρου και την στήριξη της Εταιρείας Υδρογονανθράκων Κύπρου (ΕΥΚ).

Το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) συμμετέχει στην εν λόγω Εκδήλωση ως Επίσημος Εταίρος, διοργανώνοντας υβριδική Εκδήλωση Επιχειρηματικών Συναντήσεων με την στήριξη του Enterprise Europe Network Κύπρου.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

Στόχος της εκδήλωσης των επιχειρηματικών συναντήσεων είναι να δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες φορείς (εκθέτες, σύνεδρους και επισκέπτες) να πάρουν μέρος σε προκαθορισμένες διμερείς συναντήσεις, να δημιουργήσουν νέες επιχειρηματικές επαφές, να παρουσιάσουν το έργο τους, να συζητήσουν την ανάπτυξη επιχειρηματικών, τεχνολογικών ή/και ερευνητικών συνεργασιών και να λάβουν πληροφορίες και συμβουλές για νέες τεχνολογίες και λύσεις.

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν;

Η Εκδήλωση είναι ανοικτή σε επιχειρήσεις, νεοφυείς επιχειρήσεις, ερευνητικά ιδρύματα, πανεπιστήμια, τοπικές αρχές και άλλους οργανισμούς που δραστηριοποιούνται ενεργά στους πιο κάτω τομείς της Ενέργειας:

 • Διύλιση πετρελαίου και φυσικού αερίου
 • Προμήθεια Εξαρτημάτων: Βαλβίδες / Ενεργοποιητές / Αντλίες / Σωληνώσεις
 • Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας: Ηλιακή / Αιολική / Υδρογόνο/ Υβριδικά συστήματα
 • Υγεία / Ασφάλεια / Περιβάλλον
 • Ναυτιλιακός Εξοπλισμός
 • Γεωτρήσεις
 • Αυτοματισμοί
 • Τροφοδοσία ρεύματος
 • Μεταφορές / Logistics

Οι συναντήσεις, διάρκειας 20 λεπτών η κάθε μία, θα διεξαχθούν τόσο με φυσική παρουσία σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της EMC 2023, όσο και εξ’ αποστάσεως (διαδικτυακά).

Πως λειτουργεί;

 1. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εγγραφούν σε ειδική Πλατφόρμα και να δημιουργήσουν το επιχειρηματικό τους προφίλ έως τις 17 Νοεμβρίου 2023. Για εγγραφή πατήστε ΕΔΩ.
 2. Ακολούθως, γίνεται αξιολόγηση των προφίλ από το ΕΕΝ Κύπρου για επικύρωση των στοιχείων τους.
 3. Τα προφίλ δημοσιεύονται σε ηλεκτρονικό κατάλογο και αποτελούν τη βάση για την αναζήτηση δυνητικών συνεργατών για διευθέτηση συναντήσεων.
 4. Πριναπότηνεκδήλωσηκάθε συμμετέχωνλαμβάνειτο προσωπικότου πρόγραμμα συναντήσεων.

Η εγγραφή στην εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων είναι δωρεάν όπως επίσης και η είσοδος στον εκθεσιακό χώρο της Εκδήλωσης EMC 2023. Ωστόσο είναι απαραίτητη η προ-εγγραφή. Πατήστε ΕΔΩ.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΩΣ ΣΥΝΕΔΡΟΙ Ή/ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΣ ΜΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ

Για την παρακολούθηση των εργασιών του Συνεδρίου και τη συμμετοχή με ιδιωτικό περίπτερο, υπάρχει κόστος εγγραφής. Πατήστε ΕΔΩ.

Να σημειωθεί ότι το ΚΕΒΕ ως Επίσημος Εταίρος της Εκδήλωσης, έχει εξασφαλίσει την πιο κάτω ρύθμιση.

Μέσω του ΚΕΒΕ Ανεξάρτητα από το ΚΕΒΕ
Συμμετοχή στο Συνέδριο (Μόνο) €600 €1100
Συμμετοχή ως Εκθέτης (Μόνο) Με περίπτερο (Booth) 15% επί του συνολικού ποσού €460 ανά τετραγωνικό μέτρο
Συμμετοχή ως Εκθέτης (Μόνο) Με Conference Desk/POD* €2000 N/A

 

*Conference Desk/POD: Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει έναν πάγκο πληροφοριών με τοποθέτηση του λογότυπου σας, σκαμπό, και ένα μάρκετινγκ σετ.

Για να επωφεληθείτε από την πιο πάνω διευθέτηση, θα πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα που βρίσκεται ΕΔΩ.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή απορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 22889752, 22889769 ή μέσω email: stalo@ccci.org.cy, s.christou@ccci.org.cy